خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بایدن برای ایالت فلوریدا وضعیت اضطراری اعلام کرد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 07 شهریور 1402 - 14:06
کاخ سفید اعلام کرد جو بایدن تصمیم مربوط به اعلام وضعیت اضطراری در ایالت فلوریدا را به دلیل تأثیرات احتمالی طوفان ایدالیا تأیید کرد.
اضطراري،فلوريدا،طوفان،دليل،كمپين،بايدن،آگوست

جو بایدن رئیس جمهور آمریکا تصمیم مربوط به اعلام وضعیت اضطراری در ایالت فلوریدا را به دلیل تأثیرات احتمالی طوفان ایدالیا که در حال نزدیک شدن است، تأیید کرد.
در بیانیه کاخ سفید گفته شد، بایدن، فرمان کمک فدرال برای حمایت از تلاش‌های مداخله ایالتی، قبیله‌ای و محلی به دلیل شرایط اضطراری ناشی از طوفان گرمسیری ایدالیا از ۲۷ آگوست ۲۰۲۳ را تایید کرد.
در بیانیه آمده است، این تصمیم رئیس جمهور به آژانس مدیریت اضطراری فدرال وزارت امنیت داخلی اجازه می‌دهد تا تمامی فعالیت‌های کمکی در بلایای طبیعی را با هدف کاهش دادن ناراحتی و رنج ناشی از شرایط وضعیت اضطراری برای ساکنان محلی را هماهنگی کند.
ران دیسانتیس استاندار فلوریدا و نامزد حزب جمهوری‌خواه برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا است، به دلیل طوفانی که ممکن است به گردباد تبدیل شود، کارزار انتخاباتی خود را متوقف کرد.
دیسانتیس در اطلاعیه‌ای که از طریق تیم کمپین انتخاباتی‌اش به اشتراک گذاشته شد، اظهار داشت، به منظور آماده شدن برای فاجعه‌ای که به ایالت نزدیک می‌شود، فعالیت‌های کمپین انتخاباتی را متوقف کردم.
پیش‌بینی می‌شود که طوفان ایدالیا در ساعات اولیه روز چهارشنبه ۳۰ آگوست به سواحل فلوریدا برسد.