خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف ۲۳ تن برنج احتکار شده در زاهدان

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 07 شهریور 1402 - 12:15
زاهدان- سرپرست پلیس امنیت اقتصادی سیستان و بلوچستان از کشف ۲۳ تن برنج احتکار شده در بازرسی از یک انبار در شهرستان زاهدان خبر داد.
پليس،انبار،مأموران،برنج،كشف،استان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ حسینعلی کریمی امین در تشریح این خبر، افزود: در پی دریافت گزارش‌های مردمی مبنی بر دپوی مقادیر زیادی برنج در انباری واقع در شهر زاهدان، پیگیری موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس اقتصادی استان قرار گرفت.
وی افزود: مأموران با شناسایی محل نگهداری اقلام و طی هماهنگی با مقام قضائی، با همکاری بازرسان سازمان صمت در بازرسی از انبار موفق به کشف ۲۳ تن برنج شدند.
سرپرست پلیس امنیت اقتصادی استان ضمن بیان اینکه ارزش کالاهای کشف شده توسط کارشناسان بیش از ۱۱ میلیارد و۵۰۰ میلیون ریال برآورد شده است، تصریح کرد: در این زمینه مالک انبار دستگیر و پس از تشکیل پرونده به مراجع ذی ربط معرفی شد.