خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زندگی غریب یک هنرمند/ «چمدان آبی» برای تابستان آماده می‌شود

مهر | فرهنگی و هنری | سه شنبه، 07 شهریور 1402 - 11:14
مستند «چمدان آبی» به کارگردانی سیدعبدالستار کاکایی به زندگی یکی از هنرمندان صد سال اخیر کشور می‌پردازد.
مستند،كاكايي،چمدان،آبي،پويانمايي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی، سیدعبدالستار کاکایی درباره ساخت مستند جدیدش گفت: مستند «چمدان آبی» در مورد زندگی غریب یکی از هنرمندان صد سال اخیر کشور است که از تولد تا مرگ او را روایت می‌کند.
کاکایی درباره روند تولید این مستند توضیح داد: مستند «چمدان آبی» در مرحله پیش تولید قرار دارد و ساخت آن تا تابستان سال آینده زمان می‌برد و تلاش می‌کنیم این مستند را برای حضور در هجدهمین جشنواره «سینماحقیقت» آماده کنیم.
کاکایی با اشاره به اینکه مستند «چمدان آبی» با سرمایه‌گذاری مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی ساخته می‌شود، ادامه داد: نویسنده و محقق این مستند محبوبه زارعی است و تهیه‌کنندگی و کارگردانی را من برعهده دارم.
عبدالستار کاکایی همچنین کارگردانی مستندهای «موسیو آرسن»، «از پشت پنجره» و … را برعهده داشته است.