خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زاکانی: بی‌انصافی نسبت به دستاوردهای دولت به اوج رسیده است

مشرق | سیاسی | سه شنبه، 07 شهریور 1402 - 09:57
شهردار تهران با انتقاد از نقدهای غیرمنصفانه نسبت به دستاوردهای دولت گفت: بی‌انصافی همواره بوده و هست ولی به نسبت دولت سیزدهم به نقطه اوج خود رسیده است.
دولت،كشور،سيزدهم،اداره،تهران،زاكاني

به گزارش مشرق، «علیرضا زاکانی» با تبریک هفته دولت اظهار داشت: دولت سیزدهم در وضعیتی کشور را تحویل گرفت که مسئولان دولت‌های یازدهم و دوازدهم، در چشم انداز خود اداره کشور را ناممکن می دانستند و این موضوع مذاکرات هیات دولت ثبت شده و موجود است.
وی یادآور شد: به رغم مشکلات، دولت سیزدهم توانسته است هم کشور را اداره کند و هم با تغییر مسیر اداره کشور، رشد و صلاح را برای مردم به ارمغان بیاورد.
به گفته زاکانی، دولت سیزدهم نقشه راهی برای مدیریت کشور ترسیم کرده که در جهت آبادانی ایران گام برمی‌دارد.
شهردار تهران گفت: تداوم این مسیر به اقدامات بسیار بزرگی منجر خواهد شد و افتتاح ها و اقدامات خوب دولت سیزدهم نوید از آینده بهتر را می دهد.
وی همکاری دولت و شهرداری تهران را تنگاتنگ توصیف کرد و اظهار داشت: یکی از نمودهای این همکاری، برقی‌سازی حمل و نقل عمومی در تهران است که آثار زیست محیطی آن را بر زندگی شهروندان طی سال‌های آینده نمایان خواهد شد.