خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پورتو در وقت های تلف شده از شکست، پیروزی ساخت/ طارمی 78 دقیقه بازی کرد- اخبار فوتبال جهان - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 07 شهریور 1402 - 01:14
تیم فوتبال پورتو در دیداری خانگی که مهاجم ایرانی اش را در ترکیب اصلی داشت، سه امتیاز کسب کرد.
پورتو،دقيقه،طارمي،پنالتي،پرتغال،ثمر،رساند

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در سومین هفته از رقابت‌های فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های پرتغال، شب گذشته (دوشنبه) تیم‌های فوتبال پورتو و ریو‌آوه به مصاف یکدیگر رفتند که این بازی با برتری 2 بر یک پورتوی میزبان خاتمه یافت.
در این دیدار که مهدی طارمی مهاجم ایرانی پورتو از ابتدا تا دقیقه 78 در میدان حضور داشت، کاستنیا در دقیقه 53 از روی نقطه پنالتی تنها گل مسابقه را برای تیم میهمان به ثمر رساند.
این در حالی بود که طارمی در دقیقه 13 گلی برای پورتو زد که VAR آن را مردود اعلام کرد.
پورتو تا آستانه قبول اولین شکست فصلش پیش رفت تا اینکه وندرسون گالنو در دقیقه 1+90 از روی نقطه پنالتی سرانجام قفل دروازه حریف را شکست و تیمش را از باخت خانگی نجات داد.
این اما پایان داستان نبود، چرا که سه دقیقه بعد ایوان مارکانو دومین گل پورتو را به ثمر رساند تا بازگشتی خاطره‌‌انگیز را برای آبی‌وسفیدپوشان دراگائو مقابل تیم سابق مهدی طارمی رقم بزند.
شاگردان سرجیو کنسیسائو با این پیروی 9 امتیازی شدند و به رده دوم جدول لیگ برتر پرتغال صعود کردند.
انتهای پیام/