خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اینتر دست پر سیسیل را ترک کرد- اخبار فوتبال جهان - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 07 شهریور 1402 - 01:14
هفته دوم رقابت های سری A با پیروزی اینتر در خانه کالیاری به پایان رسید.
بازي،اينتر،A،سري،كالياري

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در آخرین بازی از هفته دوم رقابت‌های فوتبال سری A باشگاه‌های ایتالیا، شب گذشته (دوشنبه) تیم فوتبال اینتر میهمان کالیاری بود و این بازی را با نتیجه 2 بر صفر برد.
دنزل دومفریس در دقیقه 21 و لائوتارو مارتینس در دقیقه 30 گل‌های اینتر را در این بازی به ثمر رساندند تا تیم تحت هدایت سیمونه اینزاگی با کسب دومین پیروزی‌اش شش امتیازی شود و به رده سوم جدول سری A صعود کند.
پیش از بازی اینتر و کالیاری در سیسیل، تیم‌های سالرنیتانا و اودینزه به مصاف هم رفتند که این بازی با تساوی یک - یک به پایان رسید.
میلان، ناپولی، اینتر و هلاس ورنا به ترتیب تیم‌‌های اول تا چهارم جدول سری A هستند که همه آنها هر دو بازی خود در این فصل را با پیروزی پشت سر گذاشته‌اند.
انتهای پیام/