خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نامی: نیمی از شهرستان های کشور سوله مدیریت بحران ندارند- اخبار استان تهران - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 06 شهریور 1402 - 19:41
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با تأکید بر اینکه نیمی از شهرستان های کشور فاقد سوله مدیریت بحران هستند گفت: 68 درصد جغرافیای ایران روی گسل و حرائم آن قرار گرفته و نباید ساختمانی ساخته شود که مقاومت زلزله کمتر از 8 ریشتر داشته باشد.
مديريت،سوله،بحران،ساخت،درصد،قدس،ادامه،دولت،آيين،شهرستان،50،شهري

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرقدس، محمدحسن نامی عصر امروز در آیین افتتاح و کلنگ زنی طرح‌های عمرانی و فرهنگی در شهرستان قدس که در ششمین روز از هفته دولت انجام شد اظهار داشت: کمک رسانی به شهرهای محروم مورد تأکید رئیس جمهور است تا بیشترین خدمات فرهنگی و آموزشی و طرح‌های عمرانی و خدماتی به این مناطق انجام شود.
وی افزود: در دولت دهم آیین نامه‌ای تصویب شد که همه شهرستان‌هایی که دارای فرمانداری و مراکز استان‌ها، دارای یک سوله چند منظوره مدیریت بحران و بنابراین این آیین نامه 50 درصد بودجه را شهرداری‌ها و 50 درصد را دولت تأمین می‌کند و لیستی از کلیه شهرستان‌های فاقد سوله مدیریت بحران تشکیل شده و از 481 شهرستان و 46 فرمانداری ویژه نیمی از آن‌ها دارای سوله مدیریت بحران هستند و برای سایر شهرستان‌ها بخشی در سال گذشته و تعدادی دیگر در هزینه‌های امسال دولت قرار گرفته‌اند.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در خصوص سوله مدیریت بحران شهرستان قدس گفت: جلسه‌ای با فرماندار قدس در این زمینه برگزار شد و سعی بر این است که برخی موارد که ضرورت دارد، خارج از این سوله مدیریت شود، به طور ویژه رسیدگی شود و لازم است برای تأمین 50 درصد بوجه توافقاتی صورت گیرد.
وی با اشاره به سرعت گرفتن ساخت و ساز به ویژه در مناطق شهری ادامه داد: 68 درصد جغرافیای ایران روی گسل و حرائم آن قرار گرفته و در حوزه توسعه شهری شهرداری‌ها باید دقت بیشتر در ساخت و ساز داشته باشند و نباید ساختمانی ساخته شود که مقاومت کمتر از 8 ریشتر دارد.
نامی با بیان اینکه در 220 سال گذشته 12 زلزله در ایران و پیرامون کشور بالای 7 ریشتر رخ داده است گفت: این نشان می‌دهد اگر مسائل ساختمانی مقاومت بالایی داشته باشند زلزله دیگر خطراتی نداشته و جان و مال مردم ایمن خواهد ماند.
مدیریت شهری باید از ساخت و سازهایی که مطابق نقشه مورد تأیید نیست جلوگیری کند و نسبت به مصالح به کار رفته دقت داشته باشد.
وحید گلیکانی فرماندار قدس در ادامه گفت: فرآیند ساخت و ساز سالن مدیریت بحران شهرداری در سال های گذشته آغاز شد و 40 درصد پیشرفت فیزیکی داشته اما باتوجه به موقوفه بودن پلاک 24 سطح شهر، معارضاتی در ادامه روند ساخت این سوله پیدا شده است و به دلیل موضوعات قضایی تکمیل آن فعلا متوقف شده است.
وی خاطرنشان کرد: این سوله جنب ریل راه آهن وکنار محور چیتگر قرار گرفته که با نهایی شدن پرونده قضایی روند کار ادامه خواهد یافت.
انتهای پیام/