خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تولید بالغ بر ۱۱ درصد میگوی پرورشی هرمزگان در شهرستان سیریک

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 06 شهریور 1402 - 14:15
بندرعباس - مدیرکل شیلات هرمزگان گفت: بالغ بر ۱۱ درصد میگوی پرورشی هرمزگان در شهرستان سیریک تولید می شود.
ميگو،پرورش،شهرستان،سيريك،هكتار

به گزارش خبرگزاری مهر، مسعود بارانی گفت: در شهرستان سیریک بالغ بر ۴۰۲۰ هکتار اراضی مناسب جهت پرورش میگو شناسایی شده که در حال حاضر ۸۴۴ هکتار از آن به بهره برداری رسیده و بیش از ۵۹۳ هکتار در حال ساخت است.
وی افزود شهرستان سیریک با بهره مندی از هفت مجتمع پرورش میگو سیریک،عدالت، گاراندهو، گزی شمالی، کرتان،شمعجو و کندال نقش بسزایی در تولید میگوی پرورشی استان دارد.
بارانی خاطر نشان شد: این شهرستان باتوجه به اینکه بیشترین تعداد مراکز تکثیر میگوی پرورشی نیز به خود اختصاص داده بدون شک آینده درخشانی در حوزه تکثیر و پرورش میگو خواهد داشت.
مدیرکل شیلات هرمزگان با بیان اینکه پرورش میگو یکی از ظرفیت های خوب برای رونق و جهش در تولید است و امید است با پشتیبانی و رفع موانع آن بتوانیم شاهد ارتقای تولید و اشتغال باشیم بر تسریع در به بهره برداری رساندن مجتمع ها و مزارع پرورش میگو آن شهرستان تاکید کرد.