خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آخرین اقدام میلان برای جذب طارمی/ وداع با فوتبال پرتغال در دیدار با تیم سابق؟- اخبار فوتبال جهان - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | دوشنبه، 06 شهریور 1402 - 09:13
رسانه معتبر کشور پرتغال گزارش داد که مذاکرات میان سران باشگاه های پورتو و میلان برای انتقال ستاره تیم ملی فوتبال ایران همچنان دنبال می شود.
تيم،فوتبال،طارمي،پرتغال،مهاجم،ملي،ايران

به گزارش خبرگزاری تسنیم، تیم فوتبال پورتو از ساعت 22:45 امشب (دوشنبه - به وقت ایران) در چارچوب هفته چهارم مسابقات لیگ برتر پرتغال، مقابل ریوآوه صف‌آرایی می‌کند.
مطابق گزارش نشریه «اوژوگو» پرتغال، تقابل مهدی طارمی با تیم سابق خود می‌تواند پایان‌بخش دوران چهار ساله حضور او در فوتبال این کشور باشد.
این رسانه درباره این موضوع نوشت: «چقدر می‌تواند بی‌نظیر باشد اگر وداع طارمی با فوتبال پرتغال در دیدار تیم‌هایی رقم بخورد که او در آن تیم‌ها به میدان رفته و در ورزشگاهی (استادیوم آرکوس، خانه تیم ریوآوه) باشد که در آن بازی کرده است.
این احتمال طی روزهای اخیر بعید به نظر می‌رسید، اما به هیچ وجه غیرممکن نخواهد بود.
پس از انتشار اخبار درباره مذاکرات هفته گذشته میان مدیران باشگاه‌های پورتو و میلان برای انتقال طارمی، سران روسونری برای آخرین بار پیش از بسته شدن پنجره نقل‌وانتقالاتی اروپا (در روز 11 شهریور)، در راستای جذب مهاجم تیم ملی ایران تلاش می‌کنند.
باشگاه ایتالیایی آماده پرداخت 15 میلیون یورو به اضافه سه میلیون یورو است تا مهاجم تیم ملی ایران را به خدمت بگیرد.»
سردار آزمون، دیگر مهاجم تیم ملی فوتبال کشورمان طی روزهای گذشته به دیگر تیم سری A یعنی رُم منتقل شده بود.
انتهای پیام/