خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 24 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فیلم// لحظه ورود فضانوردان ناسا به ایستگاه فضایی بین المللی- اخبار فضا و نجوم - اخبار ویژه نامه ها تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 05 شهریور 1402 - 21:15
ساعاتی پیش کپسول حامل فضانوردان با موفقیت به ایستگاه فضایی بین المللی رسید و دقایقی پیش نیز فضانوردان با موفقیت وارد ایستگاه فضایی بین المللی شدند.
فضايي،ايستگاه،مقبلي،فضانورد،فضانوردان

به گزارش خبرنگار فضا و نجوم خبرگزاری تسنیم، فضانوردان مأموریت کرو-7 ناسا پس از سفری 30 ساعته ساعاتی پیش به ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) رسیدند.
کپسول حامل فضانوردان با موفقیت به ایستگاه فضایی بین‌المللی رسید و دقایقی پیش نیز فضانوردان با موفقیت وارد ایستگاه فضایی بین‌المللی شدند.
.
خدمه این سفینه شامل 4 فضانورد یاسمین مقبلی؛ فضانورد ناسا، آندریاس موگنسن؛ فضانورد آژانس فضایی اروپا (ESA)، ساتوشی فوروکاوا؛ فضانورد آژانس اکتشافات هوافضای ژاپن (JAXA) و کنستانتین بوریسوف از آژانس فضایی روسیه است.
مقبلی و بوریسوف هر دو در اولین پرواز خود هستند.
یاسمین مقبلی که پس از انوشه انصاری (انصاری در سال 2006 از ایستگاه فضایی بین‌المللی بازدید کرد)، دومین ایرانی ـ آمریکایی خواهد بود که به فضا سفر می‌کند.
مقبلی پیش از این نیز سابقه عضویت در ارتش آمریکا را داشته است.
موگنسن و فوروکاوا هر دو یک بار به فضا رفته اند و همچنین در ایستگاه فضایی بین‌المللی حضور داشته‌اند.
این پروازهای فضایی مقدمه‌ای برای مأموریت‌های اعزام انسان به ماه و مریخ است که از اواخر سال 2024 شروع می‌شود.
انتهای پیام/