خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خون امام حسین(ع) ضامن ابقای دین شد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 05 شهریور 1402 - 15:29
کرمانشاه- نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه گفت: خون حضرت امام حسین (ع) ضامن ابقای دین و عظمت اسلام شد.
امام،زنده،حسين،شعائر،كرمانشاه،حفظ،حضور،الشهدا،اربعين

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله مصطفی علما ظهر یکشنبه در نشست برنامه ریزی بزرگداشت شهدای دولت شهیدان رجایی و باهنر و برنامه‌های دهه آخر ماه صفر که با حضور برخی از مسئولان دستگاه‌های اجرایی برگزار شد، بر مردمی شدن برنامه‌های ملی و مذهبی تأکید کرد.
امام جمعه کرمانشاه با مهم دانستن استفاده از ظرفیت‌های عظیم مردمی، گفت: مردم به واسطه عشق و ارادتی که به حضرت سید الشهدا (ع) دارند به خوبی می‌توانند در برنامه‌های اینچنینی حضوری فعال داشته باشند.
وی افزود: اسلام با شعائر زنده و تقویت می‌شود، قرآن کریم هم تاکید بر زنده بودن شعائر دارد لذا باید حضور مردم برای زنده نگه داشتن شعائر پر رنگ باشد.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه در خصوص عظمت امام حسین (ع)، تصریح کرد: دنیا متحیر است از جمعیت حاضر در اربعین حسینی (ع)، که بدون دخالت دولت‌ها مردم خود جوش حضور می‌یابند.
وی ادامه داد: عزاداری برای امام حسین (ع) را علمای ما همواره توصیه کرده و بر حفظ آن تاکید داشته‌اند، زیرا سخن صریح پیامبر رحمت (ص) است که فرمودند «من با حسین هیچ فرقی ندارم» زیرا پیامبر (ص) دین را ابلاغ کرد و حضرت سیدالشهداء (ع) ابقا نمود، لذا این عظمت باید حفظ شود و زنده بماند و آن را نگه داریم.
ایشان یادآور شد: در گذر تاریخ واقفان بلند همت کرمانشاه به انحای مختلف نسبت به زائران امام حسین (علیه السلام) عنایت داشته‌اند و ما باید این سنت را به خوبی حفظ کنیم و به آیندگان هم منتقل کنیم، زیرا اربعین فقط مختص به سید الشهدا (ع) است.