خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استاندار کردستان: مشکل «آب و برق» مجتمع نایسر را برطرف می کنیم- اخبار کردستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 05 شهریور 1402 - 14:42
استاندار کردستان در پیگیری خبرنگار تسنیم گفت: حتماً مشکل آب و برق مجتمع فرهنگی هنری نایسر را به زودی برطرف می کنیم.
تسنيم،مشكل،رفع،كردستان،برق،خبرنگار،مشكلات،گزارش،سنندج

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، گزارش 31 مردادماه خبرنگار تسنیم درباره مشکلات مجتمع فرهنگی هنری نایسر از جمله آب و برق که بخش‌های مختلف آن همچون سینما از فروردین ماه آماده بهره‌برداری شده اما به دلیل نبود امکانات تعطلیل شده است، بازتاب زیادی در سطح کشور و استان به‌دنبال داشت تا جایی که مسئولان متولی استانی بلافاصله با خبرنگار این رسانه تماس گرفته و از اعلام آمادگی برای رفع مشکل خبر دادند.
استاندار کردستان و مسئولان مربوطه استانی نیز دو روز بعد از انتشار گزارش تسنیم، (دوم شهریورماه جاری) از این مجتمع نیمه‌تمام بازدید و مشکلات را به صورت میدانی و از نزدیک بررسی کرد.
اسماعیل زارعی‌کوشا، استاندار کردستان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به مشکلات مجتمع فرهنگی هنری نایسر گفت: حتماً مشکل آب و برق این پروژه را به زودی برطرف می‌کنیم.
به فرماندار سنندج دستور داده که مشکلات را تا حصول نتیجه نهایی پیگیری و رفع کند.
حسن عسکری فرماندار سنندج نیز در این ارتباط از پیگیری این مشکل تا حصول نتیجه و رفع مشکل خبر داد و افزود: بنده نیز به صورت میدانی از وضعیت این پروژه بازدید کرده و دستورات لازم برای تسریع در ایجاد نیازمندی‌ها صادر شده است.
ایرج کاکی، مسئول دفتر هنرهای مردمی حوزه هنری انقلاب اسلامی کردستان نیز ضمن قدردانی از پیگیری‌های خبرنگار تسنیم گفت: حقیقتاً پس از انتشار گزارش خوب، کامل و تأثیرگذار تسنیم، بلافاصه مسئولان بازدید و قول رفع مشکل را دادند.
قدردانتان هستیم.
درخواست ما این است که برق سه فاز مجزا به ما بدهند و حاضریم هزینه آن را پرداخت کنیم.
پیمانکار نیز روز گذشته پیش مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان رفته و قول همکاری در رفع مشکل را داده‌اند، گویا پیمانکار نیز 3 تا 4 میلیارد تومان از راه و شهرسازی طلب دارد.
منتظریم ببینند چکار می‌کنند.
انتهای پیام/481/