خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مهار آتش‌سوزی در اسکله نخل‌تقی/ ۵ شناور طعمه حریق شدند

مهر | استان‌ها | شنبه، 18 خرداد 1398 - 00:05
بوشهر - فرماندار شهرستان عسلویه گفت: آتش‌سوزی شناورها در اسکله نخل تقی شهرستان عسلویه مهار شد.
حادثه،نخل،اسكله،تقي،اشاره

عبدالنبی یوسفی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ساعتی پیش وقوع آتش‌سوزی در اسکله بندر نخل تقی شهرستان عسلویه رخ داد که نیروهای امدادی بلافاصله در محل حاضر شدند.
وی با اشاره به اینکه شناور آتش‌خوار به دلیل جزر آب دریا و عمق کم اسکله نتوانست برای اطفای حریق وارد اسکله بندر نخل تقی شود افزود: پنج شناور تجاری و سفاری در این حادثه دچار آتش سوزی شدند.
فرماندار عسلویه با اشاره به حضور خودروهای آتش نشانی شهرداری نخل تقی و سازمان منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی در محل حادثه، اضافه کرد: با تلاش صورت گرفته حریق در این شناورها مهار شد.
وی علت احتمالی و اعلام‌شده این حادثه را مشکل برق در یکی از این شناورها عنوان کرد و با اشاره به انجام تحقیقیات بیشتر برای علت بروز حادثه بیان کرد: خوشبختانه در این حادثه کسی آسیب ندید.