خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حجاب از شعائر بزرگ ادیان توحیدی و الهی است

مهر | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 05 شهریور 1402 - 09:40
رئیس کارگروه ارتباط دستگاه‌ها در حوزه حجاب گفت: امر حجاب از شعائر بزرگ ادیان توحیدی و الهی است و امروز دشمن برای تضعیف سبک زندگی اسلامی با تمام قوا وارد جریان شده است.
حجاب،عفيفانه،كارگروه،سپهر،پوشاك،سردار

به گزارش خبرنگار مهر سردار محمد حسین سپهر، رئیس کارگروه ارتباطات دستگاه‌های بازرسی، آموزش و پوشاک عفیفانه در رویداد تعالی حکمرانی عفاف و حجاب با حضور مسئولین دستگاه‌های مختلف اظهار داشت: امر حجاب از شعائر بزرگ ادیان توحیدی و الهی است و امروز دشمن برای تضعیف سبک زندگی اسلامی با تمام قوا وارد جریان شده است.
وی افزود: باید با هم‌اندیشی مشکلات راه موضوع حجاب رفع و جریان انسجام ساختاری مقابل کشف حجاب تشکیل دهیم و گام‌های اساسی را برداریم.
سردار سپهر گفت: این اقدامات را باید بر اساس غیرت و تکلیف دینی و نه تنها وظیفه دستگاهی انجام دهیم چرا که این راه ادامه دهنده راه شهدای انقلاب اسلامی است و باید جریان فرهنگی و نهضت بزرگ دینی شکل گرفته را به پیروزی برسانیم.
رئیس کارگروه ارتباطات دستگاه‌های بازرسی، آموزش و پوشاک عفیفانه خاطرنشان کرد: با یقین کامل پیروز می‌شویم و البته این مسئله منوط به حضور حکیمانه و همه جانبه مسئولان است.