خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 31 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عملیات حشد شعبی و ارتش عراق برای تامین امنیت زائران اربعین

مهر | بین‌الملل | شنبه، 04 شهریور 1402 - 17:00
نیروهای مشترکی از ستاد عملیات کرکوک و شرق دجله، حشد شعبی و ارتش عراق، عملیاتی امنیتی در شرق استان صلاح الدین آغاز کردند.
عمليات،عراق،اربعين،زائران،شرق،ارتش

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری عراقی واع، علی دوای، استادار میسان از ورود ۱۰۵ هزار و ۹۲۵ زائر از ملیت های مختلف به عراق از طریق گذرگاه مرزی الشیب ( چذابه) از ابتدای ماه اوت تا امروز خبر داد.
استاندار میسان عراق گفت: طرح های امنیتی، خدماتی و بهداشتی ویژه موکب ها و زائران اربعین حسینی به شکل روان در حال انجام است.
تعداد زائران ورودی به عراق از ابتدای ماه اوت تاکنون که از طریق مرز الشیب (چذابه) وارد شدند ۱۰۵ هزار و ۹۲۵ نفر است.
عملیات حشد شعبی برای تامین امنیت زائران اربعین
از سوی دیگر نیروهای مشترکی از ستاد عملیات کرکوک و شرق دجله، حشد شعبی و ارتش عراق، عملیاتی امنیتی در شرق استان صلاح الدین آغاز کردند.
این عملیات برای بررسی و بازرسی کامل شماری از مناطق و روستاهای شرق صلاح الدین از جمله خشامنه، الحسینیه و بیر احمد انجام شد.
عملیات مذکور با مشارکت ارتش عراق و پشتیبانی نیروی هوایی ارتش این کشور انجام شد.
هدف از این عملیات تلاش مشترک برای تامین امنیت منطقه همزمان با نزدیک شدن به مراسم اربعین حسینی است.