خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تکمیل ۷۰ درصد ظرفیت پارکینگ‌ها در مهران

مشرق | اجتماعی و حوادث | شنبه، 04 شهریور 1402 - 14:28
جانشین پلیس راهور فراجا از تکمیل ۷۰ درصدی ظرفیت پارکینگ‌های مرز مهران خبر داد.
مهران،مرز،ترافيكي،حسيني،ظرفيت،زائران،اشاره

به گزارش مشرق، سردار سید تیمور حسینی در حاشیه بازدید از مسیرهای منتهی به پایانه مرزی مهران گفت: تا صبح امروز شاهد تردد سنگین در جاده‌های منتهی به مرز مهران بودیم اما از امروز صبح، حجم ترافیک کم شده و اکنون مشکلی ترافیکی در جاده‌ها نداریم.
وی در ادامه با اشاره به ظرفیت پارکینگ‌های مرز مهران بیان کرد: ۷۰ درصد از ظرفیت پارکینگ‌های مرز مهران پر شده است و جا برای پذیرش زائران در روزهای آتی کم است.
حسینی افزود: با توجه به حجم ترددهایی که به سمت مرز مهران وجود دارد، پیش‌بینی می‌شود تا فردا ظرفیت پارکینگ تکمیل شود.
وی به موج بزرگ مسافران و زائران عتبات در روز و شب گذشته (جمعه سوم شهریور) اشاره کرد و گفت: تا به امروز این بزرگترین موج زائران بود که بیشترین آن در مرز مهران تجربه شد.
جانشین رئیس پلیس راهور فراجا اضافه کرد: ترافیک شب گذشته در مسیر مرز مهران با حضور به موقع و در صحنه پلیس راهور مدیریت شد، اما پیش‌بینی می‌شود در روزهای آینده و به خصوص روزهای پایانی نزدیک به اربعین میزبان موج‌های سنگین‌تر ترافیکی باشیم
حسینی در ادامه به وضعیت ترافیکی سایر مرزهای اربعینی اشاره و توصیه کرد: وضعیت ترافیکی در مرزهای خسروی، باشماق، تمرچین، شلمچه و چذابه عادی و روان است و همچنین ظرفیت و تسهیلات در همه مبادی مرزی یکسان است لذا برای جلوگیری از معطلی زائرین اربعین حسینی پیشنهاد می شود که از مبادی خلوت‌تر تردد کنند.