خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آیت الله سبحانی: عزّت و کرامت حجاج و امنیت زائران حفظ شود

فارس | استان‌ها | جمعه، 17 خرداد 1398 - 10:31
یکی از مراجع تقلید حفظ عزت و کرامت حجاج و تامین امنیت زائران را مهم دانست و بر جلوگیری از تبلیغ مبلغان فارسی زبان وهابی در بقیع تاکید کرد.<br/><br/>
حج،تاكيد،حجاج،سبحاني،كرامت،زائران،آيت،الله

یکی از مراجع تقلید حفظ عزت و کرامت حجاج و تامین امنیت زائران را مهم دانست و بر جلوگیری از تبلیغ مبلغان فارسی زبان وهابی در بقیع تاکید کرد.
آیت الله سبحانی: عزّت و کرامت حجاج و امنیت زائران حفظ شود
به گزارش خبرگزاری فارس از قم، آیت الله جعفر سبحانی در دیدار حجت الاسلام والمسلمین عبدالفتاح نواب نماینده جدید مقام معظم رهبری در سازمان حج و زیارت، ضمن ابراز خرسندی از انتخاب ایشان به این سمت اظهار کرد: در برخی روایات اسلامی استفاده می‌شود که برخی حتی درآمد چند ساله خود را پس انداز می‌کردند تا به سفر حج نائل شوند، این فریضه‌ای است که شاید در طول عمر هر مسلمان یکبار نصیب او شود.
وی تاکید بر استفاده ظرفیت‌ها برای هرچه بهتر برگزار کردن مناسک حج، و نظارت دقیق بر امور حج را مورد تاکید قرار داد و اجرای مفاد تواقنامه فیما بین ایران و عربستان در مورد حج را بسیار مهم و ضروری دانست.
این مرجع تقلید حفظ عزّت و کرامت حجاج و تأمین امنیت زائران را از مهمترین امور دانست و بر جلوگیری از تبلیغ مبلغان فارسی زبان وهابی در بقیع تاکید کرد.
آیت الله سبحانی نظارت بر اعمال و مناسک حجاج توسط عوامل روحانیون کاروان‌ها، به خصوص تاکید بر تاخیر رمی جمرات در روز عید قربان را خواستار شد و گفت: این عمل موجبات حوادث تلخ سال‌های گذشته شده است.
انتهای پیام/2258/م