وزیر تعاون: برنامه ریزی برای تخصیص 25 درصد اشتغال کشور به تعاونی ها- اخبار گلستان - اخبار استانها تسنیم
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در تلاش هستیم که 25 درصد اشتغال کشور را از طریق تعاونی ها پیگیری کنیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، سید صولت مرتضوی صبح امروز در آغاز سفر به استان گلستان در جمع خبرنگاران با تبریک هفته دولت اظهار داشت: با دعوت استاندار و تکالیف اداری برای افتتاح چند پروژه و آغاز عملیات عمرانی و نظارت بر ساختار و روند فعالیت همکاران ما در حوزه تعاون و کار و رفاه اجتماعی به استان گلستان سفر کردم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: اقدامات خوبی در دولت سیزدهم انجام شده و توسعه تعاونیها در دستور کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار دارد.
در تلاش هستیم با آموزش و ارتقای تعاونیها 25 درصد اشتغال کشور را از طریق تعاونیها پیگیری کنیم.
مرتضوی یادآور شد: در استان گلستان به موضوع اشتغال توجه ویژه شده در گلستان با گزارشاتی که استاندار و مراجع رسمی کشور ارائه کردند میزان متوسط نرخ بیکاری در استان از متوسط نرخ میانگین کشور 0.6 کمتر است.
وی یادآور شد: گلستان استان مستعد سرمایهگذاری است و نگاه ویژه دولت و ما به طرحهای توسعهای تعاون در بخش گردشگری چه گردشگری طبیعی و چه سلامت دارد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: با مشورتی که با استاندار گلستان داشتیم امید است بتوانیم اقدامات خوبی را در استان رقم بزنیم.
انتهای خبر/581