خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پوتین و اردوغان درباره هاب گازی گفتگو خواهند کرد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 04 شهریور 1402 - 07:28
روسای جمهور روسیه و ترکیه در نشست آتی خود درباره هاب گازی، نیروگاه اتمی آکویو و معامله غلات گفتگو خواهند کرد.
تركيه،پوتين،منبع،روسيه،اردوغان،رؤساي

یک منبع آگاه در آنکارا به خبرگزاری تاس گفت: انتظار می‌رود ولادیمیر پوتین و رجب طیب اردوغان، رؤسای جمهور ترکیه و روسیه در دیدار آتی خود در مورد ساخت نیروگاه هسته‌ای آکویو در ترکیه گفتگو کنند.
این منبع آگاه افزود: «موضوع ایجاد هاب گازی در ترکیه و ساخت نیروگاه اتمی آکویو ممکن است به یکی از موضوعات اصلی مذاکرات آتی بین رؤسای جمهور روسیه و ترکیه، ولادیمیر پوتین و طیب اردوغان تبدیل شود.»
منبع ترکیه‌ای گفت: «علاوه بر معامله غلات، رهبران ممکن است در مورد هاب گازی به عنوان یکی از موضوعات مهم بحث کنند.
علاوه بر این، انتظار می‌رود که آن‌ها در مورد ساخت نیروگاه هسته‌ای آکویو در ترکیه گفتگو کنند.
آنکارا اولویت بالایی برای این پروژه‌ها قائل است.»
پیش از این، یک منبع دیپلماتیک در ترکیه گفته بود که دیدار پوتین و اردوغان در سوچی برنامه‌ریزی شده است و تاریخ احتمالی آن ۴ سپتامبر ذکر شده است.
دیمیتری پسکوف، سخنگوی ریاست جمهوری روسیه در ۳ اوت گفت که تاریخ و مکان دیدار رؤسای جمهور روسیه و ترکیه از طریق کانال‌های دیپلماتیک مورد توافق قرار خواهد گرفت.
پسکوف یک روز پیش از آن گفت که محل نشست مورد مذاکره قرار خواهد گرفت و لزوماً ترکیه نیست.
پسکوف افزود که پوتین گفت که اکنون زمان حضور او در این کشور است، بنابراین انجام هرگونه بازدید برای او دشوار است.