خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اگر آمریکا مداخله نکند، جنگ در اوکراین فورا پایان می‌یابد

مشرق | بین‌الملل | جمعه، 03 شهریور 1402 - 16:56
«ویوک راماسوامی» نامزد هندی‌تبار جمهوریخواهان در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا گفت که جنگ اوکراین به نفع آمریکا نیست و اگر واشنگتن دست از دخالت بردارد، این جنگ هم‌اکنون پایان خواهد یافت.
اوكراين،آمريكا،جنگ،حمايت،مناظره،نظامي،پايان،كشور

به گزارش مشرق به نقل از روسیا الیوم، یکی از نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا گفت که اگر واشنگتن دست از دخالت در امور اوکراین بردارد، جنگ در این کشور هم‌اکنون پایان خواهد یافت.
«ویوک راماسوامی» در پاسخ به سؤالی پس از پایان اولین مناظره جمهوریخواهان در انتخابات مقدماتی ریاست جمهوری آمریکا در سال ۲۰۲۴، مبنی بر اینکه چرا او مخالف حمایت از اوکراین است، گفت: جنگ اوکراین به نفع آمریکا نیست و من برای ایفای نقشی غیر از رسیدگی به منافع آمریکایی‌ها کاندید نمی‌شوم.
وی خاطرنشان کرد: برنامه من برای پایان دادن به جنگ در اوکراین در واقع برای اوکراینی‌ها بهتر خواهد بود و حداقل این کشور با حفظ حاکمیت مستقل و صلح از جنگ خارج خواهد شد.
این وضعیتی نیست که آنها اکنون در آن هستند.
وی با بیان اینکه «اگر آمریکا مداخله نکند و اعلام کند که دیگر از اوکراین حمایت مالی نمی‌کنیم، جنگ در این کشور اکنون تمام می شود»، افزود: برخی از جنگ سالاران پس از ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین با تجهیزات نظامی آمریکا به ارزش چند صد میلیارد دلار به قدرت خواهند رسید.
درست مانند آنچه پس از حمله شوروی به افغانستان رخ داد و ما دیدیم که این روند ما را به کجا رساند.
گفتنی است که ویوک راماسوامی، سیاستمدار تازه‌کار هندی‌تبار، در کانون توجه اولین مناظره اصلی حزب جمهوری‌خواه آمریکا قرار گرفت.
وی در جریان این مناظره گفت که از افزایش بودجه برای جنگ اوکراین علیه روسیه حمایت نخواهد کرد.
راماسوامی که از حامیان ترامپ و منتقدان حمایت نظامی آمریکا از اوکراین محسوب می‌شود، افزود: من فکر می‌کنم این فاجعه‌بار است که ما در برابر تهاجم در مرزهای دیگران محافظت می‌کنیم، در حالی که باید از همان منابع نظامی برای جلوگیری از تهاجم به مرز جنوبی خود در آمریکا استفاده کنیم.