خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دولتمردان بایدجهت خدمت به مردم ازشهیدان رجایی و باهنردرس بیاموزند

مهر | استان‌ها | جمعه، 03 شهریور 1402 - 16:29
گرگان- امام جمعه موقت گرگان گفت: دولتمردان باید برای خدمت به مردم از شهیدان رجایی و باهنر درس بیاموزند.
رجايي،علم،قرار،گراميداشت،گرگان،برقرار،خدمت،جمعه

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام قربانعلی برقرار در خطبه‌های نماز جمعه گرگان ضمن گرامیداشت فرا رسیدن هفته دولت، اظهار کرد: شهید رجایی با احساس مسئولیتی که داشت به دنبال رفع دغدغه‌های مردم بود.
وی با اشاره به دوران ریاست جمهوری شهید رجایی، اظهار کرد: ایشان به دلیل دغدغه خدمت به مردم خود را از استفاده امکانات منع کرده بود چرا که معتقد بود اگر نمی‌توانیم امکانات در اختیار مردم قرار دهیم، باید حداقل با درد آنها همراه بود و در همین شرایط زندگی کرد.
امام جمعه موقت گرگان با بیان اینکه دولتمردان باید از چنین فردی در جهت خدمت به مردم درس بیاموزند، گفت: مسئولان باید رفتار، کردار، اخلاق و منش شهیدان رجایی و باهنر را سرلوحه کار خود در همه امور قرار دهند.
وی در خصوص سالروز اشغال ایران توسط متفقین با همکاری رضاخان، افزود: مردم هیچگاه برای این افراد مهم نبودند، رضاخان‌ها در شرایط سخت مردم را تنها می‌گذاشت و از کشور خارج می‌شد.
وی با گرامیداشت یاد و خاطره محمدابن ذکریای رازی، گفت: با الگوبرداری از این افراد لازم است همه در مسیر علم، دانش و تحصیل قرار بگیریم.
برقرار بیان کرد: به جای وقت گذرانی در فضای مجازی، اگر همان زمان را صرف علم و مطالعه کنیم، مشکلات کمتری خواهیم داشت.
وی تاکید کرد: مردم دنبال علم و آگاهی و دانش باشند، زیرا این مسیر حیات و زندگی دیگر به افراد می‌دهد.