ورودی دوم ایستگاه رودکی تا پایان امسال به بهره برداری میرسد
مدیرعامل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو) از بهره برداری ورودی دوم ایستگاه رودکی تا پایان امسال خبر داد.

امام در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛
علی امام مدیرعامل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو) در گفتوگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین وضعیت کارگاه درحال ساخت ایستگاه مترو رودکی اظهار کرد: این کارگاه برای ورودی دوم ایستگاه رودکی است.
وی با بیان اینکه ورودی اول را تیرماه سال گذشته افتتاح شد و تا پایان امسال ورودی دوم این ایستگاه نیز به بهره برداری می رسد، گفت: حدود ۴۵ درصد این پروژه پیشرفت داشته است.
بیشتر بخوانید: خط 7 مترو تهران به 17 هواکش میان تونلی نیاز دارد
گفتنی است؛ مسیر خط ۷ از حدفاصل شهرک امیرالمومنین تا میدان بوستان سعادت آباد (شمال غرب تهران) به طول حدود ۲۷ کیلومتر است و همچنین دارای ۲۲ ایستگاه با ۲ پایانه و تعمیرگاه است
بهره برداری از بخش میانی در تیرماه ۱۳۹۷ و بخش شمالی خط تا میدان صنعت در اسفندماه ۱۳۹۷ انجام شد و در حال حاضر ۱۴ کیلومتر با ۸ ایستگاه در حال خدمات رسانی است.
انتهای پیام/