خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگیری عامل تیراندازی در پلدختر

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 02 شهریور 1402 - 16:06
پلدختر - فرمانده انتظامی پلدختر از دستگیری عامل تیراندازی منجر به مجروح یکی از شهروندان در این شهرستان خبر داد.
تيراندازي،گراوند،سرهنگ،پليسي،قضائي

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ شاپور گراوند امروز پنج‌شنبه در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: پس از اعلام فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر یک مورد تیراندازی منجر به جرح شهروندان، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت.
وی ادامه داد: با انجام اقدامات دقیق پلیسی و تحقیقات میدانی مشخص شد شخصی به علت اختلافات و درگیری‌های قبلی با سلاح ام یک به سمت شهروندی تیراندازی کرده و به‌سرعت از محل متواری شده است.
فرمانده انتظامی شهرستان پلدختر، گفت: مأموران پس از شناسایی عامل تیراندازی با هماهنگی مراجع قضائی وی را در مخفیگاهش دستگیر و سلاح مربوطه که در عمل مجرمانه از آن استفاده شده بود کشف کردند.
سرهنگ گراوند، عنوان کرد: متهم پس از تشکیل پرونده برای صدور حکم لازم به مراجع قضائی معرفی شد.