خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افتتاح و کلنگ زنی 662 پروژه عمرانی و طرح اقتصادی در کهگیلویه و بویراحمد- اخبار کهگیلویه و بویراحمد - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 02 شهریور 1402 - 10:42
معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: در هفته دولت امسال 662 پروژه عمرانی و اقتصادی در این استان افتتاح و کلنگ زنی می شود.
دولت،استان،اشاره،پيوند،مديران،هفته،عنوان،كهگيلويه،بويراحمد،ي ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، مرادعلی پیوند در نشست شورای اداری کهگیلویه و بویراحمد، اظهار داشت: 662 پروژه عمرانی و اقتصادی در این استان در هفته دولت افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود که از این تعداد 487 مورد افتتاحی و مابقی کلنگ‌زنی است.
وی با تاکید بر اینکه خدمات دولت مردمی در استان بی‌نظیر بوده و باید به شایستگی تبیین شود، عنوان کرد: خدمات انجام شده متعلق به نظام بوده و‌مدیران دستگاه‌های اجرایی باید به بهترین نحو و در بالاترین سطح اطلاع رسانی کنند
پیوند با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر افزوذ: عمر دولت شهیدان رجایی و باهنر کوتاه بود اما این دو شهید والامقام نشان دادند با اخلاص می شود در اذهان مردم باقی بمانند.
وی با اشاره به اینکه دولت حرف های زیادی برای گفتن دارد گفت: عده ای تلاش می‌کنند خدمات و اقدامات دولت سیزدهم را تحت شعاع قرار دهند.
پیوند به دستاوردهای دولت آیت الله دکتر رئیسی اشاره و عنوان کرد: اقدامات بی‌نظیری در مدت عمر 2 ساله دولت سیزدهم انجام شد که هفته دولت فرصت ارزشمندی برای بیان خدمات دولت توسط مدیران دستگاه های اجرایی در استان است.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به سفر دولت به استان خاطرنشان کرد: مردم استقبال بی‌نظیری از دولت داشتند و مورد دیگری که موجب برجستگی سفر دولت به استان شد افتتاح پروژه هایی بود که چندین سال نیمه کاره رها شده بودند و در این دولت به سرانجام رسیدند.
به گفته پیوند برنامه ریزی لازم برای حضور معاونین و مدیران کل استانداری استان در صدا و سیمای مرکز استان اندیشیده شده که به خوبی آنچه انجام شده به سمع و نظر مردم رسانده شود.
وی عنوان کرد: حضور مدیران در میان مردم و پاسخ گویی آنها در میز ارتباط مردمی و همچنین حضور در جلسات کارگروه ها در ارزیابی جشنواره شهید رجایی بی‌ثاتیر نیست لذا این موارد مورد توجه مدیران باشد.
پیوند با اشاره به اینکه تهمیدات لازم برای خلق اربعینی متفاوت اندیشیده شده است، گفت: استاندار سید علی احمدزاده، در این زمینه پای کار است، لذا انتظار می رود مدیران هم پای کار بیایند و تمام ظرفیت ادارات برای ایام اربعین بسیج شود.
حجت الاسلام سید جواد خاضع رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست با اشاره به اینکه 53 دستاورد مهم دولت سیزدهم در این هفته اطلاع رسانی می شود، گفت: یادواره شهدای کارمند روز چهارشنبه هشتم شهریور در حسینیه ثارالله یاسوج و سایر نقاط استان برگزار می شود.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست به برنامه‌های هفته دولت اشاره و عنوان کرد: مراسم غبارروبی و تجدید میثاق با شهدای والا مقام امروز صبح در گلزار شهدای یاسوج برگزار شد.
سید جواد هاشمی‌مهر با تاکید به اینکه در این هفته دستاوردهای انقلاب اسلامی بیان شود، عنوان کرد: در راستای خدمت به مردم گام‌های اساسی برداشته شده است.
انتهای پیام/