سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای عمده مصوبات سفر رئیس جمهور به خراسان شمالی در حوزه بهداشت

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 02 شهریور 1402 - 09:06
بجنورد- وزیر بهداشت گفت: عمده مصوبات سفر رئیس جمهور به خراسان شمالی در حوزه بهداشت و درمان با اعتبار بیش از ۷۰۰ میلیارد تومان اجرایی شده است.
خراسان،شمالي،بهداشت

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام عین‌اللهی در بدو ورود به خراسان شمالی در گفتگو با رسانه‌ها اظهار داشت: اقدامات خوبی در حوزه بهداشت و درمان استان طی دولت سیزدهم انجام گرفته و بسیاری از مصوبات سفر رئیس جمهور اجرایی شده است.
وزیر بهداشت گفت: اعتبار این پروژه‌ها حدود ۷۵۶ میلیارد تومان است که به خراسان شمالی اختصاص یافته است.
وی بیان کرد: افتتاح چندین طرح در بیمارستان امام حسن (ع) ازجمله هوشمندسازی که یکی از اقدامات مهم دولت است در این بیمارستان انجام می‌شود.
وی در پایان پیشرفت پروژه‌های بهداشت و درمان خراسان شمالی را چشمگیر توصیف کرد و گفت: باید این روند ادامه داشته باشد.