خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وضعیت ترافیکی معابر و بزرگراه‌های تهران

مهر | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 01 شهریور 1402 - 12:06
معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ آخرین وضعیت ترافیکی معابر و بزرگراه‌های پایتخت را تشریح کرد.
تهران،معابر،رانندگان،خلوت،عبور،سرعت،رازقي،راهور،خلوتي،سرهنگ

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ محمد رازقی گفت: با رصد مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از وضعیت تردد خودروها امروز چهارشنبه یکم شهریور ماه ۱۴۰۲ نشان از معابر و بزرگراه‌هایی خلوت در سطح شهر تهران و احتمال تصادفات بخاطر افزایش سرعت‌ها توسط برخی از رانندگان دارد.
سرهنگ رازقی گفت: بزرگراه‌های تهران -کرج و بالعکس، حکیم، هاشمی، یادگار، سلیمانی، بابایی، امام علی (ع)، باقری، زین الدین و اشرفی در هر دو مسیر دارای ترافیکی روان و خلوت می‌باشد.
بزرگراه‌های نواب و ورودی تونل توحید و همچنین همت – توانیر سنگین می‌باشند و خیابان آزادی در هر دو مسیر غرب وضعیت خوبی را شاهد هستیم.
وی بیان داشت: برخی رانندگان ممکن است با دیدن خلوتی معابر شهر تهران، قصد سرعت و سبقت جهت زودتر رسیدن و یا قصد انجام حرکات نمایشی و لایی کشی که به این دسته از رانندگان توصیه می‌گردد فریب خلوتی معابر را نخورند چرا که همیشه حادثه در کمین است و سرعت‌های بالا همیشه خطر ساز و خطر آفرین می‌باشند پس با رعایت قانون، همواره با سرعت مقرره در سطح معابر خلوت صبجگاهی و خلوت تردد کنید.
سرهنگ رازقی همچنین گفت: تیم‌های پلیس راهور تهران بزرگ در تمامی تقاطع‌ها و معابر و میادین شهر تهران بمنظور کنترل سرعت‌ها و سبقت‌ها حضور دارند چرا که برخی رانندگان با دیدن خلوتی معابر برخی رانندگان ممکن است سرعت خودروی خود را بالا برده و باعث حادثه و تصادفات دلخراش شوند.
معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ از رانندگان خواست؛ هنگام رسیدن به تقاطع‌ها از سرعت خود کاسته و اجازه عبور به خودروهایی که حق تقدم با آنان است را بدهند و هنگامی که به محل عبور عابرین پیاده می رسند حتماً توقف کرده تا عابرین چیاده با خیال آسوده از تقاطع عبور نمایند تا ایمنی نظم عبور مرور تأمین شده و حادثه‌ای روی ندهد.