خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نتایج نهایی آزمون دستیاری پزشکی هفته آینده اعلام می شود

مهر | دین و اندیشه | چهارشنبه، 01 شهریور 1402 - 10:28
رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی گفت: نتایج نهایی پنجاهمین دوره آزمون دستیاری پزشکی در هفته آینده اعلام می شود.
اعلام،نتايج،تير،پزشكي،دستياري

دکتر محمدمهدی نوروزشمسی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: پنجاهمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ برگزار شد و پس از اعلام نتایج اولیه در ۳۱ خردادماه ۱۴۰۲ داوطلبان مجاز در سه بازه زمانی ۱۱ تا ۱۷ تیر، ۲۱ تا ۲۵ تیر و ۲۸ تا ۲۹ تیر ۱۴۰۲ فرصت داشتند نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.
وی گفت: امسال ۱۱ هزار داوطلب در آزمون تخصصی دستیاری پزشکی شرکت کردند که بیش از ۷ هزار نفر آنها مجاز به تعیین رشته شدند.
رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی یادآور شد: پیش از این اعلام شده بود که نتایج نهایی در شهریورماه اعلام می شود که بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته نتایج نهایی اوایل هفته آینده منتشر می شود.
وی افزود: آغاز دوره آموزش دستیاری پزشکی از مهرماه ۱۴۰۲ خواهد بود و از همین رو پس از اعلام نتایج، دانشگاه های دارای دستیار شرایط ثبت نام پذیرفته شدگان را اعلام می کنند.