خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار عمران پرند به متقاضیان نهضت ملی مسکن؛ 2 قسط واریز نکنید حذف می شوید- اخبار راه و مسکن - اخبار اقتصادی تسنیم

تسنیم | اقتصادی | چهارشنبه، 01 شهریور 1402 - 10:16
شرکت عمران شهر پرند با استناد به مصوبه شورای مسکن به متقاضیان نهضت ملی مسکن هشدار داد در صورت عدم پرداخت 2 قسط از این طرح حذف خواهند شد.
واريز،پرند،اقساط،نهضت

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، شرکت عمران پرند در اطلاعیه‌ای با عنوان « حذف متقاضی نهضت ملی پرند در صورت عدم واریز اقساط در مهلت تعیین شده» اعلام کرد:
« بر اساس مصوبه شورای مسکن استان تهران آن دسته از متقاضیان نهضت ملی مسکن پرند که تنها دو قسط از مبالغ اعلام شده را واریز نکنند اخطار پیامکی واریز مبلغ ارسال می‌شود.
پس از آن نیز به متقاضی نسبت به واریز اقساط بعدی در مهلت تعیین شده اظهارنامه حذف ارسال خواهد شد.
به منظور تامین منابع مالی احداث پروژه های نهضت ملی مسکن، متقاضیانی که پس از ارسال اظهارنامه نیز نسبت به واریز اقساط خود اقدام نکنند، از پروژه حذف و متقاضیان جدید جایگزین افراد بد حساب خواهد شد.
»
انتهای پیام/