خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 01 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افضلی: خوشحالم در قهرمانی جهان پارو می زنم- اخبار رشته های ورزشی - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | چهارشنبه، 01 شهریور 1402 - 07:42
بانوی ملی پوش کانوی ایران گفت: با توجه به تمرینات چند ساله امیدوارم دوری ام از میادین حالا با یک نتیجه خوب جبران شود.
مسابقات،افضلي،دوري،رقابت،اميدوارم،سهميه،آسيايي

هیوا افضلی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به آمادگی بالایش پس از تمرینات در دریاچه آزادی اظهار کرد: با اردوهای مستمری که فدراسیون برگزار کرد، آمادگی فیزیکی خوبی دارم و مهیای حضور در مسابقات هستم.
وی ادامه داد: بعد از چند سال دوری از مسابقات این مسابقه می‌تواند هم ارزیابی خیلی خوبی برای نشان دادن توانایی‌هایم باشد و در کنار آن ارزیابی دقیقی از رقبا برای بازی‌های آسیایی داشته باشم.
افضلی درباره هدفش برای حضور در این رقابت گفت: هدفم در این مسابقات این است که بهترینِ خودم باشم و امیدوارم بتوانم بهترین رکورد‌های خودم را ثبت یا تکرار کنم.
قهرمان کانوی بانوان ایران درباره مسابقات پیش‌رو توضیح داد: این مسابقه سطح بالایی دارد، چون شانس کسب سهمیه المپیک وجود دارد و خیلی خوشحالم در این چنین میدان بزرگی می‌توانم رقابت کنم.
افضلی ادامه داد: تمام تلاشم این است که در قایق های مختلف تک‌نفره و دونفره در این رقابت شرکت کنم.
وی درباره دور‌ی‌اش از مسابقات بیان کرد: پیش از این تجربه قهرمانی جهان داشتم، البته در رده زیر 23سال و آن‌جا به فینال A رفتم، ولی سطح این مسابقات حتما متفاوت است؛ چون هم در بزرگسالان برگزار می‌شود و هم کسب سهمیه است.
افضلی در آخر گفت: آخرین مسابقه‌ام قهرمانی آسیا 2017 در چین بود و حالا پس از چندین سال دوری با هدف بهترین عملکردم در رقابت‌های پیش‌رو و بازی‌های آسیایی پارو خواهم زد و امیدوارم این دوری از میادین را با نتایج خیلی خوب جبران کنم.
انتهای پیام/