خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز هفته سوم لیگ برتر با بُرد پرگل شمس آذر در خانه مس/ اقدام عملی تیمِ دقیقی برای جبران جرایم!- اخبار فوتبال ایران - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 31 مرداد 1402 - 21:14
هفته سوم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور با برتری پرگل شمس آذر در خانه مس رفسنجان آغاز شد.
شمس،آذر،مس،رفسنجان،جدول،امتياز،ديدار

به گزارش خبرگزاری تسنیم، تیم‌های فوتبال مس رفسنجان و شمس آذر قزوین از ساعت 19 امروز (سه‌شنبه) در نخستین دیدار از هفته سوم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور در ورزشگاه شهدای مس به مصاف هم رفتند این دیدار با نتیجه 3 بر صفر به سود شمس آذر به پایان رسید.
براساس این گزارش، عیسی مرادی در دقایق 50 و 57 و امیرمحمد نسایی در دقیقه 80 گل‌های میهمان را به ثمر رساندند.
همچنین محمدمهدی محبی در دقیقه 65 ضربه پنالتی تیم مس رفسنجان را از دست داد.
ایمان کهیش قضاوت دیدار مس رفسنجان - شمس آذر قزوین را برعهده داشت که فراز امامعلی و محسن طرحانی از شمس آذر را با کارت زرد جریمه کرد.
اگر طبق ادعای باشگاه شمس آذر، سه امتیاز کسرشده در حکم قبلی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال به شمس آذر بازگردانده شده باشد، این تیم در جدول یک امتیازی خواهد شد، در غیر این صورت با 2- امتیاز قعرنشین جدول خواهد بود.
شاگردان ساکت الهامی نیز با دو امتیاز در جایگاه یازدهم جدول ایستادند.
انتهای پیام/