خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محموله سوخت قاچاق در بندر گناوه کشف شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 31 مرداد 1402 - 18:29
گناوه- فرمانده مرزبانی استان بوشهر از توقیف یک شناور با کشف سوخت غیرمجاز در آب‌های بندر گناوه خبر داد.
قاچاق،سوخت،مرزباني،سوختي،مواد،شناور،صيد

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ یدالله شرفی با اشاره به اینکه مبارزه با قاچاق سوخت از جمله مهمترین مأموریت‌های مرزبانی است، گفت: طی یک اقدام اطلاعاتی و عملیاتی، مرزبانان موفق شدند با تشدید گشت‌های دریایی، یک فروند شناور باری حامل سوخت قاچاق شناسایی و توقیف کنند.
فرمانده مرزبانی استان بوشهر افزود: در بازرسی از شناور توقیفی، ۹ هزار لیتر سوخت قاچاق از نوع گازوئیل به ارزش یک میلیارد و ۸۸۷ میلیون ریال کشف شد.
وی در ادامه ضمن اشاره به دستگیری یک نفر در این رابطه، افزود: متهم فاقد مجوز و خارج از لیست مجوز صید بود که به همراه سوخت مکشوفه تحویل مقامات قضائی شد.
فرمانده مرزبانی استان بوشهر افزود: سود سرشار حاصل از فروش مواد سوختی قاچاق، افزایش تقاضا از سوی دلالان مواد سوختی در دریا، کاهش صید ناشی از کم شدن منابع آبزیان خلیج فارس و … باعث شده تا بسیاری از صیادان به قاچاق مواد سوختی روی آورده ولی مأمورین ما با تلاش شبانه‌روزی خود مانع از فعالیت‌های این چنینی قاچاقچیان سوخت خواهند شد.