خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افتتاح 70 ایستگاه شارژ خودرو برقی در هفته دولت- اخبار صنعت و تجارت - اخبار اقتصادی تسنیم

تسنیم | اقتصادی | سه شنبه، 31 مرداد 1402 - 09:45
وزیر صمت با بیان این که در هفته دولت 70 ایستگاه شارژ خودرو رونمایی می شود گفت: از آبان ماه سال جاری مردم حضور خودروهای برقی را در پایتخت مشاهده خواهند کرد.
برقي،رونمايي،شارژ،آبادي،تاكسي

به گزارش خبرگزاری تسنیم، عباس علی آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت درخصوص افتتاح ایستگاه‌های شارژ تاکسی‌های برقی گفت: ایستگاه‌های شارژ تاکسی‌های برقی در هفته دولت رونمایی می‌شود.
وی افزود: ماشین‌های برقی به‌خصوص تاکسی‌ها از چند جنبه برای کشور مفید هستند؛ نخست اینکه فوق‌العاده اقتصادی هستند.
تاکسی معمولی حدود 9 تا 10 هزار لیتر بنزین مصرف می‌کند.
علی آبادی با بیان اینکه در آستانه ورود به یک دوره تازه در بحث حمل و نقل شهری و بین شهری قرار داریم، افزود: این موضوع فقط به تاکسی محدود نمی‌شود گرچه امروز تاکسی‌ را مطرح کردیم اما به‌زودی اتوبوس و موتورسیکلت و ماشین‌های عمومی برقی را هم رونمایی خواهیم کرد.
وزیر صمت افزود: 70 ایستگاه شارژ خودرو را در هفته دولت (ظرف چند روز آینده) رونمایی می‌کنیم و هم اکنون در حال نصب این دستگاه‌ها هستیم.
از آبان‌ماه سال جاری مردم حضور خودروهای برقی را در پایتخت مشاهده خواهند کرد.
انتهای پیام/