خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راهبرد دشمنان ایجاد یأس است‌/ خستگی و ناامیدی ممنوع است

مهر | سیاسی | سه شنبه، 31 مرداد 1402 - 09:45
رئیس جمهور با اشاره به اینکه راهبرد دشمنان ایجاد یأس است‌، گفت: سخن روز ما این است که خستگی و ناامیدی ممنوع است، چرا که کسی که امیدوار است می‌تواند مردم را امیدوار کند.
امام،ميثاق،ره،دولت،خميني،ايجاد،رئيسي،بنده،اميدوار،تحول،اعضاي

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی صبح امروز (سه‌شنبه ۳۱ مرداد ماه) در آستانه هفته دولت و در مراسم تجدید میثاق اعضای هیئت دولت با بنیانگذار انقلاب اسلامی طی سخنانی، گفت: این زیارت ما زیارت معمولی نیست، بلکه همراه با پیمان و میثاق با حضرت امام خمینی (ره) و آرمان‌های ایشان است.
وی افزود: حضرت امام (ره) عبد صالح خدا بود و اراده‌اش برای ایجاد تحول در جامعه و ایجاد عدالت اراده حسینی بود و از همان دودمان حسین بن علی (ع) بود که برای اصلاح در امور سیاسی آمده بود.
امام خمینی (ره) آمده بود تا با اراده پولادین شرایط را متحول کند و هیچ مانعی را به رسمیت نمی‌شناخت و بر خلاف شرایط عادی توانست این تحول بزرگ را ایجاد کند.
رئیس جمهور ادامه داد: خیلی‌ها نمی‌خواستند این تحول شکل بگیرد، اما این مرد بزرگ با تأسی از امام حسین (ع) و با وجود دشمنی‌ها که همواره بوده است، به پیش رفت.
رئیسی تاکید کرد: سخن روز ما این است که خستگی و ناامیدی ممنوع است، چرا که کسی که امیدوار است می‌تواند مردم را امیدوار کند.
راهبردی که امام و رهبری به ما آموخته‌اند این است که امیدوار باشیم و راهبرد دشمنان ایجاد یأس است‌.
میثاق با امام این است که ما می‌توانیم بسیاری از گره‌های زندگی مردم را رفع کنیم.
رئیس قوه مجریه با اشاره به حضور اعضای دولت در حرم امام خمینی (ره)، اظهار داشت: ما آمدیم به عنوان اعضای هیئت دولت با امام میثاق ببندیم؛ آمده‌ایم خدمت امام عرض کنیم که با فکر بلند و اندیشه ایشان میثاق می‌بندیم زیرا که هویت این دولت هویت امام است.
اندیشه امام، اخلاص امام و توجه ایشان به مردم بود.
رئیسی با ذکر خاطره‌ای از امام خمینی (ره)، گفت: گره‌گشایی از کارهای بزرگ نباید مانع از آن شود که به کارهای کوچک بی‌توجه باشیم.
بنده در سال ۵۸ برای کمک به مسجدسلیمان رفته بودم، کارگران آن شرکت دچار مشکل شده بودند و موضوع به امام گفته شد و بنده شاهد بودم امام همانجا در قم وزیر کار وقت را طلب کردند و این مسئله را مطرح و در همان روز آن را حل کردند.
یعنی یک روز نکشید که امام مشکل یک شرکت را حل کرد و موارد این‌طوری را بنده در خصوص برخی پرونده‌ها که امام به آنها حساس بودند، شاهد بودم که این برای ما درس است.