سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۰فقره قتل خونین دررباط کریم ثبت شد/ شیادی به بهانه مسکن مهر پرند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 30 مرداد 1402 - 15:45
رباط کریم- فرمانده انتظامی رباط کریم از ثبت ۱۰فقره قتل خونین در این شهرستان خبر داد.
رباط،كلاهبرداري،فقره،كريم

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ علی زنگنه ظهر دوشنبه با اعلام اینکه از ابتدای سال تاکنون ۱۰ پرونده قتل در رباط کریم داشتیم، گفت: با تلاش کارآگاهان جنایی همه پرونده‌ها منتهی به کشف شده و در سطح غرب استان تهران رتبه نخست کشف پرونده‌های قتل را به خود اختصاص داده است.
فرمانده انتظامی رباط کریم با اشاره به کشف ۸۵ فقره کلاهبرداری درشهرستان رباط کریم گفت: بالاترین آمار کلاهبرداری در حوزه مسکن مهر و متعلق به شهر پرند است.
وی همچنین از شناسایی و و دستگیری ۲۷ نفر از کلاهبرداران خبر داد و گفت: از ۸۵ فقره کلاهبرداری ۴۵ فقره مربوط به جعل اسناد و مدارک بوده است که ۳۰ نفر جاعل را دستگیر شدند.