خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۳ چاه برای تامین آب شرب تهران احیا و راه اندازی شد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | دوشنبه، 30 مرداد 1402 - 13:29
معاون بهره‌برداری شرکت تأمین و تصفیه آب و فاضلاب تهران گفت: ۲۳ حلقه چاه با هدف تأمین و افزایش تولید آب شرب پایتخت احیا و راه‌اندازی شد.
چاه،حلقه،تهران

آقای محمدحسین خانجانی‌خانی معاون بهره‌برداری شرکت تأمین و تصفیه آبفای تهران از احیا و ایجاد ۲۳ حلقه چاه خبر و داد و گفت: حدود ۱۵۸ لیتر در ثانیه بر ظرفیت تولید آب شرب تهران با احیا و وارد مدار شدن این چاه‌ها افزایش یافت.
او ادامه داد: چاه‌های احیا شده معادل ۶ حلقه چاه جدید حفرشده، آبدهی دارد و حدود ۱۴۰ میلیارد ریال که معادل هزینه حفر و تجهیز دو حلقه چاه جدید است، برای احیای این چاه‌ها هزینه شده است.
معاون بهره‌برداری شرکت تأمین و تصفیه آب و فاضلاب تهران به اجرای عملیات مهندسی مجدد ۱۳ حلقه چاه دیگر در شهر تهران اشاره کرد و گفت: ۱۳۰ لیتر در ثانیه که معادل ۵ حلقه چاه جدید حفرشده آبدهی دارد با اتمام این عملیات مهندسی، به ظرفیت تولید آب شرب در تهران اضافه خواهد شد.