خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دولت هر چه سریع‌تر مطالبات گندم‌کاران را پرداخت کند

مهر | سیاسی | دوشنبه، 30 مرداد 1402 - 09:57
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی گفت: مطابق با قانون، دولت ملزم است که اگر نتواند به موقع پول گندم‌کاران را پرداخت کند، باید خسارت آن‌ها را بپردازد.
دولت،خسارت،پرداخت،گندم،ملزم

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام احد آزادی‌خواه در جلسه علنی امروز (دوشنبه ۳۰ مرداد ماه) مجلس شورای اسلامی طی تذکر شفاهی، گفت: مطابق با قانون برنامه ششم توسعه، دولت ملزم است که اگر نتواند به موقع پول گندم کاران را پرداخت کند، باید خسارت آن‌ها را بپردازد.
وی با اشاره به اینکه دولت بخشی از هزینه گندم‌کاران را نگه داشته است، ادامه داد: زمانی که کشاورز از بانک کشاورزی تسهیلات می‌گیرد، اگر ۱۰ روز قسط خود را پرداخت نکند باید خسارت دهد، دولت هم بر اساس قانون ملزم است تا خسارت کشاورزان را بپردازد.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: انتظار می‌رود دولت هرچه سریع‌تر مطالبات گندم کاران را پرداخت کند.
دولت ۱۰ میلیون تن گندم خریداری کرده و انتظار می‌رود خسارت دیرکرد هم به کشاورزان پرداخت شود.