سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رسانه های عبری: ایران جنگ با اسرائیل را به کرانه باختری کشانده است- اخبار آسیای غربی - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 29 مرداد 1402 - 21:44
به اعتقاد شماری از رسانه های عبری زبان، آنچه که امروز در کرانه باختری شاهد آن هستیم، نتیجه تلاش های ایران برای مسلح کردن این منطقه بوده است.
باختري،كرانه،ايران،حماس،جهاد،خبرنگار،منطقه

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، الیور لوی خبرنگار شبکه 11 تلویزیون رژیم صهیونیستی (کان) در حاشیه پرداختن به عملیات دیروز حواره تاکید کرد: مسئولین تشکیلات خودگردان به شدت از دخالت ایران در یهودا و سامره (کرانه باختری) نگران هستند.
به زعم این خبرنگار صهیونیست، طی سال گذشته برنامه‌های ایران در این منطقه ثمر بخش شده است.
وی که سعی می‌کرد این ادعاها را به مسئولین تشکیلات خودگردان در رام الله نسبت دهد، افزود: ایران تلاش‌های قابل توجهی را برای وحدت بخشیدن به عملیات گروه‌های فلسطینی جهاد اسلامی و حماس در کرانه باختری از خود نشان داد، تا یک قدرت مضاعف را در این منطقه ایجاد کند.
در ادامه ادعای خبرنگار کان آمده است، در راستای این تلاش‌ها ما شاهد اقدامات انتقال سلاح از اردن به کرانه باختری هستیم، تا این منطقه مسلح شود.
شبکه 7 تلویزیون رژیم صهیونیستی هم در گزارشی در این رابطه اعلام کرد، تهران حامی اصلی همسویی و همکاری حماس و جنبش جهاد اسلامی در کرانه باختری محسوب می‌شود.
به نوشته این رسانه عبری زبان، ایران نه تنها کار تقویت گروه‌های فلسطینی را در نوار غزه انجام می‌دهد بلکه در حال حاضر با ایجاد بستر همکاری بین حماس و جهاد اسلامی، این مهم را در کرانه باختری نیز محقق کرده است.
انتهای پیام/*