خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ابعاد حادثه تروریستی شاهچراغ با حضور وزیر کشور بررسی شد

مهر | سیاسی | یکشنبه، 29 مرداد 1402 - 20:57
سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها از بررسی ابعاد حادثه تروریستی حرم شاهچراغ با حضور وزیر کشور و استاندار شیراز در نشست امروز این کمیسیون خبر داد.
كميسيون،كشور،حرم،اتباع،اماكن،ابعاد،شوراها

به گزارش خبرنگار مهر، ولی الله بیاتی در تشریح جلسه امروز کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها، اظهار داشت: در جلسه امروز کمیسیون وزیر کشور و استاندار شیراز حضور یافتند و ابعاد حادثه تروریستی حرم شاهچراغ مورد بررسی قرار گرفت.
نمایندگانی از دستگاه‌های امنیتی نیز در این نشست حضور داشتند و گزارشی از ابعاد حادثه و اقداماتی که از قبل انجام شده بود، ارائه شد.
وی بیان کرد: متأسفانه فرد تروریست از قبل در نزدیکی حرم خانه گرفته بود و توانسته بود سلاح و مهمات خود را وارد کند.
برنامه گسترده ای داشتند اما موفق نشدند آن را انجام دهند.
سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در این نشست نقطه نظرات گفته شد و در نهایت بنا شد تا لایحه ساماندهی اتباع بیگانه حتماً تعیین تکلیف شود تا ورود و خروج اتباع خارجی به کشور کنترل شده باشد.
نماینده مردم تفرش در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: همچنین قرار شد امکانات لازم مانند دوربین در اطراف این اماکن برای کنترل بیشتر رفت و آمدها نصب شود که کمیسیون عمران این موضوع را دنبال خواهد کرد.
انجام اقدامات پیشگیرانه بسیار مهم است و امنیت اماکن مذهبی باید تأمین شود.