خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرح‌های عمرانی نیمه تمام، تعیین تکلیف می‌شود

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 29 مرداد 1402 - 18:16
دومین جلسه شورای فنی استان تهران به ریاست «علیرضا فخاری» استاندار تهران و دبیری «سید محمدرضا گلدانی» رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی، ۲۹ مرداد در استانداری تهران برگزار شد.
تهران،استان،عمراني،فني،اجرايي،استاندار،تكليف،راستاي،پروژه

استاندار تهران:
استاندار تهران در نشست شورای فنی استان تهران اظهار داشت: تا تعیین تکلیف پروژه‌های نیمه تمام، هیچ پروژه جدیدی در سطح استان تهران تعریف نخواهد شد.
وی با اشاره به انتظارات چندین ساله مردم برای استفاده از طرح‌های عمرانی و خدماتی اظهار داشت: ده‌ها طرح عمرانی نیمه کاره از سالیان متمادی در استان تهران وجود دارد که ضمن معرفی مدیران، ناظران و پیمانکاران متخلف، گزارش کار جدید با حضور دستگاه‌های مربوطه و نظارتی تهیه و ادامه ساخت پروژه‌ها آغاز خواهد شد.
«فخاری»، کمبود اعتبار را از مهمترین عوامل رهاسازی پروژه‌ها بیان کرد و یادآور شد: طرح‌هایی که قابلیت واگذاری به بخش خصوصی برای ادامه ساخت و بهره برداری دارد، مشخص و در اسرع وقت تعیین تکلیف می‌شود.
وی بهره برداری به موقع از طرح‌های عمرانی را جلوگیری از اتلاف منابع و محافظت از بیت المال بیان و خاطر نشان کرد: همه ما در قبال عدم تصمیم گیری بجا و شایسته، مسؤلیم و عواقب آن نیز متوجه ما خواهد بود.
در ابتدای جلسه، «سید محمدرضا گلدانی» رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران از متمرکز کردن اجرای پروژه‌های ساختمانی در ادارات کل «راه و شهرسازی» و «نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران» و منع ۱۶ دستگاه اجرایی از احداث پروژه، خبر داد.
وی افزود: انجام پروژه‌های مطالعاتی فنی و اجرایی در راستای ارتقای کیفیت و کاهش هزینه و همچنین زمان اجرای پروژه‌های عمرانی منطبق با سند نظام فنی و اجرایی کشور را از اقدامات انجام شده در راستای کاهش مشکلات موجود بیان کرد.