خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش 5000 مگاواتی مصرف برق کشور نسبت به سال گذشته- اخبار نفت و انرژی - اخبار اقتصادی تسنیم

تسنیم | اقتصادی | یکشنبه، 29 مرداد 1402 - 12:45
معاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر گفت: آمار ها حاکی از آن است نسبت به مدت مشابه سال گذشته با افزایش حدود 5000 مگاواتی مصرف برق مواجه هستیم.
برق،مصرف،درصد،كشور،توانير

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محمد اله‌داد، معاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر اظهار داشت: بر اساس پیش‌بینی مرکز ملی راهبری شبکه برق کشور، روند نمودار‌ها نشان می‌دهد میزان تقاضای مصرف برق در حال حاضر حدود 72 هزار مگاوات است.
وی افزود: آمار‌ها حاکی از آن است نسبت به مدت مشابه سال گذشته با افزایش حدود 5000 مگاواتی مصرف برق مواجه هستیم.
معاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر خاطرنشان کرد: 37 درصد از مصرف برق کشور به بخش صنعت، 34 درصد به مصرف بخش خانگی و 14 درصد در بخش کشاورزی و 10 درصد هم به بخش تجاری عمومی و روشنایی معابر کشور اختصاص دارد.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه ساعت 11:30 تا 17 در بازه اوج مصرف برق قرار داریم از مردم درخواست می‌کنیم کماکان توصیه‌های مدیریت مصرف برق را رعایت کنند تا همه مردم به ویژه در مناطق گرمسیر از برق پایدار بهره‌مند شوند.
انتهای پیام/