سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قیمت گوشت قرمز و مرغ کاهشی در بوشهر شد/ توزیع 2500 تن برنج و شکر - اخبار بوشهر - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 28 مرداد 1402 - 14:41
معاون توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی استان بوشهر از آغاز توزیع 2500 تن برنج و شکر با قیمت تنظیم بازار در استان خبر داد و گفت: قیمت برنج ، شکر، گوشت قرمز و مرغ در استان کاهشی شده است.
بوشهر،استان،قيمت،تومان،بازار،شكر،برنج،گوشت

سید عبدالحسین موسوی‌فرد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر با اشاره به تعادل قیمت‌ها و تنظیم بازار استان بوشهر در عرضه گوشت قرمز، مرغ، برنج و شکر اظهار داشت: با پیگیری‌های انجام شده و اجرایی شدن مصوبه ستاد تنظیم بازار استان بوشهر برنج و شکر تأمین شده است.
وی با اشاره به صدور مجوزهای لازم برای توزیع برنج و شکر با قیمت ستاد تنظیم بازار استان بوشهر گفت: در این راستا یک‌هزار و 500 تن شکر و یک‌هزار تن برنج با قیمت تنظیم بازار به استان بوشهر اختصاص یافته است.
معاون توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی استان بوشهر از توزیع 2500 تن برنج و شکر بر اساس قیمت مصوب ستاد تنظیم بازار در شهرستان‌های 10 گانه استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: نظارت بر توزیع این محموله‌ها از سوی عاملان فروش و برای دسترسی آحاد جامعه به این کالاها و کمک به معیشت مردم مورد توجه ویژه قرار دارد.
موسوی‌فرد قیمت برنج هندی ستاد تنظیم بازار در بسته 10 کیلوگرم را 350 هزار تومان دانست و افزود: قیمت هر کیلوگرم شکر به‌صورت فله 28 هزار تومان و در صورت بسته‌بندی تا 34 هزار تومان عرضه می‌شود.
وی اضافه کرد: این کالاها در همه شهرستان‌های استان بوشهر توسط عاملین فروش عرضه می‌شود.
معاون توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به واردات گوشت قرمز از استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: با تحقق این مهم قیمت این کالا هر کیلوگرم 100 هزار تومان در بازار بوشهر کاهش می‌یابد و 350 هزار تومان توزیع می‌شود.
موسوی‌فرد از افزایش تولید گوشت مرغ در استان بوشهر خبر داد و خاطرنشان کرد: گوشت مرغ با افزایش جوجه‌ریزی به ثبات تولید رسیده و مازاد تولید اکنون گزارش شده است.
وی افزود: قیمت گوشت مرغ در استان بوشهر هر کیلوگرم 80 هزار تومان و 7 هزار تومان بالاتر از قیمت مصوب است و زمزمه‌های هم است که روند کاهشی قیمت ادامه داشته باشد.
معاون توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی استان بوشهر بیان کرد: با توجه به افزایش تولید گوشت مرغ در استان بوشهر باید به فکر تأمین ذخایر استراتژیک این کالا اساسی باشیم.
انتهای پیام/190/.