خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیش‌بینی حضور ۵۰ هزار لرستانی در مراسم اربعین حسینی (ع)

مهر | استان‌ها | شنبه، 28 مرداد 1402 - 13:34
خرم‌آباد - مدیرکل حج و زیارت لرستان از پیش‌بینی حضور ۵۰ هزار از این استان در مراسم اربعین حسینی (ع) خبر داد.
اربعين،سامانه،لرستاني،زائران

به گزارش خبرگزاری مهر، سید حمید مصطفایی در سخنانی، اظهار داشت: ۲۷ هزار زائر لرستانی تاکنون برای شرکت در پیاده‌روی مراسم اربعین حسینی (ع) در سامانه «سماح» ثبت‌نام کرده‌اند.
وی افزود: از مجموع ثبت‌نام‌کنندگان امسال ۲۴ هزار زائر لرستانی نام‌نویسی خود را قطعی کرده‌اند که می‌توانند از تمامی خدمات بهره‌مند شوند.
مدیرکل حج و زیارت لرستان با بیان اینکه متقاضیان می‌توانند با مراجعه به پلیس ۱۰+ نسبت به دریافت گذرنامه ویژه اربعین اقدام کنند، گفت: ثبت‌نام در سامانه «سماح» تا ۱۲ شهریور ادامه دارد و زائران در صورت ثبت‌نام قطعی در سامانه ۲۰۰ هزار دینار عراقی دریافت خواهند کرد.
مصطفایی با تأکید بر اینکه زائران نباید بدون گذرنامه به مرزها مراجعه کنند، افزود: زائران می‌توانند با مراجعه به سامانه «سماح» نسبت به ثبت‌نام و واردکردن اطلاعات موردنیاز اقدام کنند.
وی گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از ۵۰ هزار لرستانی برای حضور در مراسم اربعین حسینی (ع) نام‌نویسی کنند.
مدیرکل حج و زیارت لرستان، بیان داشت: امسال برای هر یک از مرزهای تردد زوار اربعین حسینی (ع) ظرفیت معینی مشخص شده که در صورت تکمیل ظرفیت افراد باید روز و یا مرز دیگری را انتخاب کنند.