خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درمان بیماران هپاتیت C رایگان شد- اخبار پزشکی - اخبار اجتماعی تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | شنبه، 28 مرداد 1402 - 12:44
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از رایگان شدن خدمات درمانی برای بیماران مبتلا به هپاتیت C خبر داد.
درمان،هپاتيت،بهداشت،كشور

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سعید کریمی از رایگان شدن درمان بیماری هپاتیت سی در کشور خبر داد و اظهار کرد: امسال درمان هپاتیت C تحت پوشش کامل بیمه قرار گرفته و رایگان شده است و طرحی داریم که به سوی حذف این بیماری در کشور برویم.
معاون درمان وزارت بهداشت،‌ درمان و آموزش پزشکی افزود: بیماران مبتلا تا حدود زیادی شناسایی و در سامانه‌های وزارت بهداشت ثبت شده‌اند و درمان آن‌ها شروع شده است، تاکنون 600 بیمار مبتلا به هپاتیت C در کشور تحت پوشش بیمه قرار گرفته‌اند و امیدواریم بتوانیم به‌زودی هپاتیت سی را با پوشش بیمه‌ای و اقدامات جهادی کادر بهداشت و درمان از کشور حذف کنیم.
به گزارش تسنیم، براساس اعلام وزارت بهداشت در ایران شیوع هپاتیت C در جمعیت عمومی کمتر از 0.3 درصد (کمتر از 200 هزار نفرمبتلا) است و بیشترین میزان شیوع این بیماری در معتادان تزریقی دیده می‌شود.
انتهای پیام/