خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بخشش 35 محکوم به قصاص در سیستان و بلوچستان- اخبار سیستان و بلوچستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 28 مرداد 1402 - 10:14
رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان گفت: از ابتدای سال تاکنون 35 مورد گذشت از قصاص در استان انجام گرفته که 14 مورد آن در قالب پویش «به عشق امام حسین(ع) می بخشم» بوده است.
پويش،قصاص،زاهدان،سازش،اولياي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، حجت‌الاسلام علی مصطفوی نیا اظهار داشت: با تلاش کارکنان شورا‌های حل اختلاف و بزرگان و ریش سفیدان و مددکاران زندان زاهدان، سه پرونده قصاص در پویش «به حرمت امام حسین(ع)» می‌بخشم به سازش منجر شد.
رئیس‌کل دادگستری استان سیستان و بلوچستان افژود: در راستای ترویج و اشاعه فرهنگ گذشت و ایجاد صلح و سازش، سه زندانی که در زندان زاهدان تحمل حبس می‌کردند، طی یک اقدام خداپسندانه از سوی اولیای دم و در راستای قالب این پویش مورد عفو و بخشش قرار گرفتند.
با وساطت در این سه پرونده، اولیای دم در خصوص یک نفر از محکومین قصاص از دریافت دیه خودداری کردند.
وی خاطرنشان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون 35 مورد گذشت از قصاص در استان سیستان و بلوچستان انجام گرفته که 14 مورد آن در قالب پویش «به عشق امام حسین(ع) می‌بخشم» بوده است.
پایان پیام/