خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توضیحات تأمین اجتماعی درباره دور زدن‌های به ظاهر قانونی/ با طلاق‌های صوری برای دریافت مستمری برخورد می‌شود

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 16 خرداد 1398 - 12:45
سرپرست سازمان تامین اجتماعی به خبر طلاق‌های صوری برای دریافت مستمری واکنش نشان داد.
سازمان،اجتماعي،تامين،صوري،مستمري،دختران،فوت

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدحسن زدا سرپرست سازمان تامین اجتماعی در واکنش به خبر طلاق‌های صوری در صفحه اینستاگرامی خود نوشت: «امروز اظهارات یکی از مدیران استانی سازمان تامین اجتماعی درباره طلاق‌های صوری بازتاب وسیعی داشت که با توجه به حساسیت موضوع توضیحات ذیل ارائه می‌شود: چند سالی است سازمان تامین اجتماعی با پدیده طلاق‌های صوری برای برقراری مستمری فرزندان اناثی که پدرشان بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر سازمان بوده و فوت کرده است روبروست؛ اگر چه تعداد خانوار‌هایی که حاضر به پذیرش این خطای عجیب و پرمسئله می‌شوند در قیاس با تعداد مستمری‌بگیران محق، بسیار کم است.
وی افزود: اتفاق دیگری که رخ داده این است که برخی دختران جوان به عقد مستمری‌بگیرانی که سن بسیار بالایی دارند و احتمال فوت‌شان زیاد است، در می‌آیند تا پس از فوت آن فرد، موفق به دریافت مستمری سازمان شوند.
در این موارد موضوع فقط به دریافت مستمری ختم نمی‌شود، بلکه مفسده‌ها و مشکلات فراوان بعدی برای خانواده‌ها و به ویژه آن زنان طلاق گرفته و دختران ازدواج کرده پیش می‌آید که در این زمینه‌ها باید نهاد‌ها و افراد مسئول، خانواده‌ها را آگاه کرده و اطلاعات لازم را ارائه دهند.
بیشتر بخوانید: تامین اجتماعی چگونه ترمز تولید را می‌کشد؟
سرپرست سازمان تامین اجتماعی در ادامه نوشت: البته در بسیاری از این موارد، سازمان از طرق مختلف متوجه این دور زدن‌های به ظاهر قانونی می‌شود و اقدامات لازم را انجام می‌دهد.
سازمان تامین اجتماعی پشتیبان واقعی دختران و زنانی است که در مسیر زندگی خود با ریسک مواجه می‌شوند.»
انتهای پیام/