سفر رئیس ستادکل ارتش آمریکا به اراضی اشغالی
مهر
|
بینالملل
|
چهارشنبه، 25 مرداد 1402 - 18:29
رئیس ستادکل ارتش آمریکا بهمنظور بررسی مستقیم بحران جاری در ارتش رژیم اشغالگر قدس و بررسی تأثیر احتمالی آن بر نیروهای آمریکایی در منطقه، در روزهای آتی به اراضی اشغالی سفر خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وبگاه آکسیوس، ژنرال مارک میلی رئیس ستادکل ارتش آمریکا به منظور بررسی مستقیم بحران جاری در ارتش رژیم اشغالگر قدس و بررسی تأثیر احتمالی آن بر نیروهای آمریکایی در غرب آسیا، به اراضی اشغالی سفر خواهد کرد.
بر اساس اعلام این رسانه، دو مقام در رژیم صهیونیستی به آکسیوس اعلام کردند که رئیس ستادکل ارتش آمریکا هفته آینده در بحبوحه نگرانی های فزاینده در داخل دولت «بایدن» در مورد اینکه چگونه بازنگری قضایی کابینه نتانیاهو بر ارتش این رژیم تأثیر می گذارد، به اراضی اشغالی سفر خواهد کرد.
به گزارش این وبگاه، سفر مارک میلی به دولت بایدن این امکان را می دهد که به طور مستقیم ارزیابی کند که بحران در داخل ارتش صهیونیست های اشغالگر تا چه حد عمیق است و آیا می تواند پیامدهایی برای نیروهای آمریکایی در منطقه داشته باشد.
ادامه دارد ....