خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معرفی بیش از ۲ هزار نفر جهت گزینش نیروهای شاغل در مدارس

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 25 مرداد 1402 - 12:29
شهرکرد_مدیر هسته گزینش آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری از آغاز فرایند گزینش نیروهای شاغل در مراکز و مدارس غیردولتی با حضور ۲ هزار و ۵۶۹ داوطلب خبر داد.
گزينش،فرايند،مراكز،پرورش،آموزش،چهارمحال،بنيادين،بختياري،سند، ...

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر آمیغی ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: در راستای تأمین مربیان، دبیران و آموزگاران مدارس غیر دولتی شامل مراکز کودکستان‌ها، پیش‌دبستانی‌ها، دوره ابتدایی و مقطع متوسطه؛ فرایند گزینش، تحقیقات و مصاحبه معرفی‌شدگان این حوزه‌ها از ۲۴ مردادماه آغاز شده و تا دوم شهریورماه ادامه خواهد داشت.
وی افزود: فرایند گزینش در دبیرستان فجر اسلام شهرکرد با حضور ۲ هزار و ۵۶۹ نفر شامل ۷۳۴ نفر نیروهای جدید در حال انجام است و ۱۰ گروه وظیفه انجام فرایند گزینش، بررسی، تحقیقات و مصاحبه معرفی‌شدگان را بر عهده دارند.
مدیر هسته گزینش آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری ادامه داد: پس از گزینش نیروها، افرادی که صلاحیتشان محرز شده باشد، مجوز لازم جهت حضور در مراکز غیردولتی را خواهند داشت.
آمیغی عنوان کرد: یک نیروی فرهنگی باید تمامی شرایط و خصوصیات معلمی از جمله ظواهر شرعی، پوشش و مسائل اعتقادی را داشته باشد، چراکه کوچک‌ترین رفتار و کردارش در تربیت نسل فردا تأثیرگذار است.
وی خاطرنشان کرد: در همین راستا، سه بُعد اعتقادی، اخلاقی و سیاسی در پرونده معرفی‌شدگان مورد بررسی قرار می‌گیرد و افرادی که صلاحیتشان محرز شود، مجوز گزینش برای حضور در مراکز را خواهند داشت.
مدیر هسته گزینش آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری به مراحل انجام فرایند گزینش در نیروهای غیردولتی اشاره کرد و گفت: در مرحله اول برای متقاضیان، پرونده تشکیل می‌شود و پس از آن، موضوع تحقیقات محلی و استعلام از مراکز سه‌گانه همراه با انجام مصاحبه تخصصی انجام می‌شود و در نهایت، رأی مربوطه برای معرفی‌شدگان بر روی پرونده آن‌ها صادر و درج می‌شود.
آمیغی با ابراز خرسندی از اینکه فرایند گزینش بر مبنای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش انجام می‌شود اضافه کرد: بر مبنای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، در حوزه گزینش یکی از مهم‌ترین اهداف، استخراج بهترین افراد به عنوان معلمان در تراز انقلاب اسلامی است چراکه بر اساس این معلم، دانش‌آموزی متدین و بر مبنای حیات طیبه سند تحول بنیادین تربیت خواهد شد.