خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حکم بازداشت 4 دستیار الکاظمی صادر شد- اخبار آسیای غربی - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 24 مرداد 1402 - 22:44
احکام بازداشت شماری از دستیاران مصطفی الکاظمی نخست وزیر سابق عراق به اتهام دست داشتن در سرقت قرن، تحویل پلیس اینترپل شده است.
عراق،بازداشت،حكم،صادر،وزير،عبدالامير

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، رسانه‌های عربی خبر دادند، دادستانی عراق حکم بازداشت 4 مسئول عالی‌رتبه دولت مصطفی الکاظمی نخست وزیر سابق عراق را در اختیار پلیس اینترپل قراردادند و برای آنها اتهام دست داشتن در سرقت دارایی‌های مالیاتی که به سرقت قرن مشهور شده و بالغ بر 2.5 میلیون دلار است، هشدار قرمز صادر کرد.
براساس چهار حکم صادر شده که به امضای نجم عبدالله احمد دادستان کل عراق و مورخ 8 اوت (هفته پیش) است، متهمان عبارتند از: رائد جوحی رئیس دفتر ویژه نخست وزیر، مشرق عباس مشاور سیاسی و رسانه‌ای او، محمد نجاتی منشی مخصوصش و فردی به نام عبدالامیر حسون علی طه هستند.
پیش از این نیز قوه قضائیه عراق حکم بازداشت علی عبدالامیر علاوی وزیر دارایی سابق عراق را در رابطه با همین پرونده صادر و درخواست بازداشت وی را تسلیم پلیس بین الملل کرده بود، تا شمار متهمان این پرونده به 5 نفر برسد.
انتهای پیام/*