خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسابقات رباتیک دانش‌آموزی در اردبیل برگزار شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 24 مرداد 1402 - 19:34
اردبیل- مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: نخستین دوره مسابقات رباتیک دانش‌آموزی استان اردبیل با حضور ۷۰ تیم در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.
مسابقات،حضور،تيم،علمي،حاضر،استان،فناورانه،رباتيك

به گزارش خبرنگار مهر، کلام‌الله صفری عصر سه شنبه در جریان برگزاری این رویداد علمی و فناورانه در دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: دانش‌آموزان با شور و حرارت، نشاط و هیجان خاص در این مسابقات حاضر شدند تا تیم‌های برتر معرفی و در رقابت‌های کشوری حضور پیدا کنند.
وی تصریح کرد: این مسابقات در ۲ بخش ربات جنگجویی با حضور ۶۵ تیم و ربات‌های نمایشی با حضور پنج تیم به مدت ۲ روز برگزار شد تا در نهایت چهره تیم‌های برتر این مسابقات معرفی شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: هر تیم به مدت سه دقیقه فرصت رقابت داشته و در صورت حذف تیم‌ها در مرحله مسابقه، تیم برنده به دور بعد راه پیدا می‌کرد و در صورت تساوی امتیاز منفی از جمله وزن و اندازه ربات محاسبه و برای تیم‌های شرکت‌کننده اعمال می‌شد.
صفری افزود: دانش‌آموزان شرکت‌کننده در این رقابت‌ها فرصت خوبی را پیدا کردند تا در کنار هم بتوانند در یک فضای علمی، فناورانه و با نشاط مسابقات رباتیک خود را انجام دهند که برخی‌ها نیز برای کسب تجربه در این مسابقات حاضر شده بودند تا زمینه حضور قدرتمندانه در سال‌های آینده را فراهم کنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: قرار است تیم‌های منتخب در این مسابقات در رقابت‌های کشوری نیز حاضر شوند که قطعاً افتخارآفرینی دانش‌آموزان استان را در سطح ملی نیز شاهد خواهیم بود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل اضافه کرد: همکاران ما تلاش می‌کنند تا در قالب این رقابت‌های سالم علمی، مفرح و نشاط‌آور در کنار تبادل علوم و فنون جدید به دانش‌آموزان مهارت‌های لازم را یاد داده و در کنار آن زمینه آشنایی دانش‌آموزان را با فضای سالم رقابت‌های رباتیک و دیگر بازی‌های الکترونیکی را مهیا کنند.