خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احیای ۵۴ مکان ورزشی در گیلان

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 24 مرداد 1402 - 18:29
رشت - مدیرکل ورزش و جوانان گیلان از احیای ۵۴ مکان ورزشی در استان خبر داد و گفت: رشت پایین‌ ترین سرانه ورزشی گیلان را دارد.
گيلان،ورزشي،ورزش،قرار،آرمان،سرانه،جوانان،اصحاب،مديركل،باشگاه

به گزارش خبرنگار مهر، جهانبخش آرمان عصر سه شنبه در همایش تجلیل از خبرنگاران و اصحاب رسانه، اظهار کرد: خبرنگاران و اصحاب رسانه نقاط ضعف و قوت ورزش گیلان را مورد واکاوی قرار دهند.
وی با بیان اینکه رسانه‌ها مطالبه گر چالش‌ها و مسائل مردم هستند، افزود: مطالبه گری در عرصه ورزش گیلان از سوی اصحاب رسانه مورد توجه قرار گیرد.
مدیرکل ورزش و جوانان گیلان از برگزاری یادواره شهدای ورزشکار در استان خبر داد و بیان کرد: شهدا مایه عزت، سربلندی و اقتدار نظام اسلامی هستند.
آرمان با بیان اینکه رشت پایین‌ترین سرانه ورزشی گیلان را دارد، اضافه کرد: صومعه سرا بالاترین سرانه ورزشی در گیلان را دارد.
وی با بیان اینکه سرانه ورزشی گیلان ۸۵ متر است، افزود: سرانه ورزشی گیلان به نسبت میانگین کشور در جایگاه هشتم قرار دارد.
مدیرکل ورزش و جوانان گیلان با اشاره به افزایش خودسرانه تعرفه‌های باشگاه‌ها در استان، بیان کرد: ارزان سازی باشگاه‌ها در اولویت اداره کل ورزش و جوانان قرار دارد و در این راستا نظارت و بازرسی جدی صورت گرفته و با متخلفین برخورد قاطع شورت گرفته است.
آرمان با بیان اینکه خرید و فروش باشگاه بدون هماهنگی با هیئت فوتبال و سازمان لیگ باطل است، گفت: تا اهلیت و توانمندی مالی افراد مسجل نشود نمی‌توان باشگاهی به آنها واگذار شود.
وی با اشاره به فرایند قانونی واگذاری باشگاه سپیدرود افزود: مالک جدید باشگاه سپیدرود دارای اهلیت و توانمندی، ظرفیت‌های خوبی است.
مدیرکل ورزش و جوانان گیلان با بیان اینکه زیرساخت‌های ورزشی در گذشته نا به سامان بود، گفت: تقویت زیرساخت‌های ورزشی گیلان سر لوحه کار اداره کل قرار گرفت.
آرمان با بیان اینکه ۵۴ مکان ورزشی در گیلان احیا شد، اضافه کرد: احیای زیرساخت‌های ورزشی یکی از دستاوردهای ورزش گیلان است.
وی ادامه داد: از ۱۸۰ قهرمان بین المللی، ملی و استانی در گیلان تجلیل صورت گرفت.